Βασω Λασκαρακη Γαμοσ : Giannhs Tsimitselhs Gamos De 8a Ginei Me Th Basw News Gr : Ολα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι.. Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Ο χάρτης με τα κρούσματα της τετάρτης Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο απρίλιο στην κρήτη και έκτοτε βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως ο γάμος τους θα γινόταν το ερχόμενο καλοκαίρι. Η είδηση του γάμου της βάσως λασκαράκη και του λευτέρη σουλτάτου έγινε γνωστή μετά από την αναγγελία του γάμου της, στις αρχές απριλίου.

«αποφάσισα να είμαι καλά στη ζωή μου». Antenna.gr | βασω λασκαρακη γιαννησ τσιμιτσελησ γαμοσ. Ολα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι. Η βάσω λασκαράκη πριν δύο μήνες δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σεφ σύντροφο της, λευτέρη σουλτάτο, υπό. Στο happy day, η σταματίνα τσιμτσιλή αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες:

Basw Laskarakh Leyterhs Soyltatos Sto Parti Toy Gamoy Toys Youtube
Basw Laskarakh Leyterhs Soyltatos Sto Parti Toy Gamoy Toys Youtube from i.ytimg.com
Ένας ακριβώς χρόνος πέρασε από τότε που η βάσω λασκαράκη παντρεύτηκε τον σεφ λευτέρη σουλτάτο. Η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος παντρεύτηκαν την δευτέρα του πάσχα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Τα πρώτα πλάνα από την δεξίωση και τους καλεσμένους του γάμου τους. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως ο γάμος τους θα γινόταν το ερχόμενο καλοκαίρι. Η τίνα τόσκα, καλή φίλη του ζευγαριού, ήταν καλεσμένη και ανέβασε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση. Βασω λασκαρακη γαμοσ λασκαρακη σουλτατοσ λευτερησ σουλτατοσ παντρευτηκαν latest news μια υπέροχη «ιστορία χωρίς όνομα» επιστρέφει στην αθήνα και στο faliro summer theater Ο γάμος τους έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της δευτέρας του.

Ο γάμος της βάσως και του λευτέρη σουλτάτου έγινε τη δευτέρα του.

Ολα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι. Βάσω λασκαράκη | νέες φωτογραφίες με το νυφικό της με αφορμή την επέτειο του γαμήλιου party. Στο happy day, η σταματίνα τσιμτσιλή αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες: Είναι πολύ ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους. Όσα είπε για τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της (binteo) καλεσμένη στην εκπομπή «dot» βρέθηκε σήμερα η βάσω λασκαράκη. Ο γάμος τους έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της δευτέρας του. Η βάσω λασκαράκη πριν δύο μήνες δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σεφ σύντροφο της, λευτέρη σουλτάτο, υπό. Το ταξίδι του μέλιτος δεν είναι όπως το περιμένετε. Πέρσι, 29 απριλίου ήταν δευτέρα του πάσχα, και το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της αγίας ειρήνης στα σπήλια ηρακλείου, παρουσία πολύ λίγων ατόμων. Στον γάμο συνόδευσε τη βάσω λασκαράκη, η κόρη της εύα. Το ίδιο ισχύει και με τον σεφ. Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Δύο φίλες αυτοκόλλητες, θα λέγαμε οι οποίες μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν και κουμπάρες αφού φήμες θέλουν την βάσω να είναι μία από τις νονές του μικρού μάξιμου.

This is a modal window. Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους! Η βάσω λασκαράκη πριν δύο μήνες δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σεφ σύντροφο της, λευτέρη σουλτάτο, υπό. Κάντε like και ακολουθείστε μας:facebook: Ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τη δευτέρα μετά το πάσχα σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο στην κρήτη, χωρίς κάμερες και φωτογράφους, όμως, το αρχικό σχέδιο περιλάμβανε έναν πολύ πιο ανοιχτό γάμο το.

Basw Laskarakh Leyterhs Soyltatos Gamos Queen Gr
Basw Laskarakh Leyterhs Soyltatos Gamos Queen Gr from queen.bbend.net
Δύο φίλες αυτοκόλλητες, θα λέγαμε οι οποίες μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν και κουμπάρες αφού φήμες θέλουν την βάσω να είναι μία από τις νονές του μικρού μάξιμου. Το downtown έκανε λόγο για ένα «δύσκολο διαζύγιο» και ένα χωρισμό που ανακοινώθηκε τότε αλλά ήταν πραγματικότητα αρκετούς μήνες πριν. Η κόρη της βάσως λασκαράκη, εύα, την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον γιάννη τσιμιτσέλη. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα. Ο γάμος τους έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της δευτέρας του. Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα εστία και ξάφνιασε τους πάντες, καθώς κανείς δεν γνώριζε πώς ζευγάρι είχε πάρει την. Φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί. Η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Κουμπάρες ήταν η αδερφή του χριστόφορου παπακαλιάτη, ρίτσα και η νύφη του λένια.

Η διάσημη ηθοποιός δείχνει να είναι ευτυχισμένη. Τα πρώτα πλάνα από την δεξίωση και τους καλεσμένους του γάμου τους. Στο happy day, η σταματίνα τσιμτσιλή αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες: Το ίδιο ισχύει και με τον σεφ. Τρίτη 30 απριλίου 2019, 08:55. Ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τη δευτέρα μετά το πάσχα σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο στην κρήτη, χωρίς κάμερες και φωτογράφους, όμως, το αρχικό σχέδιο περιλάμβανε έναν πολύ πιο ανοιχτό γάμο το. Η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η είδηση του γάμου της βάσως λασκαράκη και του λευτέρη σουλτάτου έγινε γνωστή μετά από την αναγγελία του γάμου της, στις αρχές απριλίου. Ο χάρτης με τα κρούσματα της τετάρτης Ποζάρει πιο όμορφη και χαλαρή από ποτέ. Φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί. Η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος, κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ήθελαν. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει την όμορφη βάσω να.

Η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος, κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ήθελαν. Βασω λασκαρακη γαμοσ λασκαρακη σουλτατοσ λευτερησ σουλτατοσ παντρευτηκαν latest news μια υπέροχη «ιστορία χωρίς όνομα» επιστρέφει στην αθήνα και στο faliro summer theater Πέρσι, 29 απριλίου ήταν δευτέρα του πάσχα, και το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της αγίας ειρήνης στα σπήλια ηρακλείου, παρουσία πολύ λίγων ατόμων. Ούτε καν οι δικοί μας δεν το ξέρανε είπε η βάσω λασκαράκη στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται. Βάσω λασκαράκη και αθηνά οικονομάκου.

Lifestyle Na3os Laskarakh Soyltatos 8ymh8hkan To Persino Parti Gamoy Sto Tortuga Video Naxos Press H Oloklhrwmenh Hlektronikh Efhmerida Na3oy Mikrwn Kykladwn Kykladwn
Lifestyle Na3os Laskarakh Soyltatos 8ymh8hkan To Persino Parti Gamoy Sto Tortuga Video Naxos Press H Oloklhrwmenh Hlektronikh Efhmerida Na3oy Mikrwn Kykladwn Kykladwn from www.naxospress.gr
Το downtown έκανε λόγο για ένα «δύσκολο διαζύγιο» και ένα χωρισμό που ανακοινώθηκε τότε αλλά ήταν πραγματικότητα αρκετούς μήνες πριν. Η βάσω λασκαράκη πριν δύο μήνες δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σεφ σύντροφο της, λευτέρη σουλτάτο, υπό. «αποφάσισα να είμαι καλά στη ζωή μου». Ποζάρει πιο όμορφη και χαλαρή από ποτέ. Τρεις μήνες αφότου παντρεύτηκαν με τον λευτέρη σουλτάτο, είχαν κάνει το πάρτι φορώντας φυσικά τις δημιουργίες που επέλεξαν στον γάμο. Βάσω λασκαράκη και αθηνά οικονομάκου. Η είδηση του γάμου της βάσως λασκαράκη και του λευτέρη σουλτάτου έγινε γνωστή μετά από την αναγγελία του γάμου της, στις αρχές απριλίου. Ο χάρτης με τα κρούσματα της τετάρτης

Όπως έγινε γνωστό, η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος ετοιμάζονται να παντρευτούν, το ερχόμενο καλοκαίρι, στην κρήτη.

Η διάσημη ηθοποιός δείχνει να είναι ευτυχισμένη. Βάσω λασκαράκη:τι γύρευε στα μαγαζιά μερικές ώρες πριν το γάμο με τον λευτέρη σουλτάτο (photo) παντρεύτηκαν βάσω λασκαράκη και λευτέρης σουλτάτος, σε έναν ξαφνικό, για τους άλλους, γάμο. Βάσω λασκαράκη και αθηνά οικονομάκου. Το ίδιο ισχύει και με τον σεφ. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα. Στον γάμο συνόδευσε τη βάσω λασκαράκη, η κόρη της εύα. Ο ελευθέριος σουλτάτος, κάτοικος καβροχωρίου μαλεβιζίου, γεννηθείς εις ηράκλειον κρήτης, του μιχαήλ και της σόνιας, το γένος ζερβάκη. Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε τον λευτέρη τον περασμένο απρίλιο. Τα πρώτα πλάνα από την δεξίωση και τους καλεσμένους του γάμου τους. Βάσω λασκαράκη | νέες φωτογραφίες με το νυφικό της με αφορμή την επέτειο του γαμήλιου party. Η είδηση του γάμου της βάσως λασκαράκη και του λευτέρη σουλτάτου έγινε γνωστή μετά από την αναγγελία του γάμου της, στις αρχές απριλίου. Η βάσω λασκαράκη και ο λευτέρης σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Βάσω λασκαράκη και γιάννης τσιμιτσέλης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το στις 28 σεπτέμβρη του 2017 με μια ανακοίνωση στα μμε.

Κάντε like και ακολουθείστε μας:facebook: βασω λασκαρακη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, λευτέρη σουλτάτο, αλλά αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο του διαζυγίου.